A Mátrix című filmből kölcsönözve, a piros kapszula „hatását” kínáljuk azoknak a tudásszerzésre, egyéni fejlődésre, kapcsolatépítésre kész cégvezetőknek, akik október 17-én ellátogatnak a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Székházába, az immár hagyományos III. Vállalkozói Napra, mely idén az Akarod tudni? címet kapta.

A nap részletes programja EZEN A LINKEN található!

A XXI. század – a digitalizáció, a robotok, a IV. ipari forradalom világában – az egyik legnagyobb kihívás, hogy nem tudjuk, mit kell tudnunk, vagy sejtjük, de még nem ismerjük az átalakuló tudáshoz vezető utat. Ebben szeretne segíteni formabontó egész napos rendezvényünk, melynek egyik ötletgazdája, Palotás Sándor kereskedelmi alelnök szerint az idei témánkkal, jóval hosszabb távon tudjuk segíteni a vállalkozások működését, mint azt az eddigi programokon tapasztalták: „Nem túl távoli az az időpont, amikor szembesülünk azzal, hogy új munkakörök jelennek meg, átalakulnak a cégek működésében a folyamatok, fokozódik az automatizálás és a robotizáció. Ennek következménye, hogy új szakmák jelennek meg, ehhez pedig teljesen más tudás kell, és más oktatási módszertan. Mit tehetünk mi vállalkozások? Én úgy látom nyitottnak kell lennünk és befogadni minden olyan impulzust, ami segít kilépni abból a komfortzónából, amit ma gondolunk a tudás megszerzéséről. A III. Vállalkozói Nappal arra keressük a választ, hogy hogyan induljunk el ezen az úton.”

Ebben segít például két főelőadónk: Horváth Ádám, a Digitális Pedagógiai Módszertani Központ vezetője egyebek mellett arról beszél, hogy hogyan definiálható a korszerű tudás, milyen kihívásokkal kell szembenézni a jövőben és hogyan lehet mindezekre felkészülni. Őt követi Pásztor Dávid, az UX Studio alapítója, aki tapasztalataira építve osztja meg a közönséggel, hogy hogyan működik az önszerveződő céges modellben a tudásátadás, tanulás. A két előadást egy kerekasztal-beszélgetés követi, ahol különböző szektorok képviselői válaszolnak olyan kérdésekre, mint hogy milyen céges víziójuk van az elkövetkezendő 10-20 évre?, hogyan alkalmazkodnak a változó környezethez? Idén is lesz az előző években népszerűnek bizonyult Jam Session, ahol két vállalkozó ad majd villámválaszokat a korszerű tudással kapcsolatban érkező kérdésekre.

A Vállalkozói nap másik ötletgazdája Pataki Andrea szolgáltatási alelnök arra helyezi a hangsúlyt, hogy az idei rendezvénnyel széles körben szeretnénk segíteni a vállalkozókat, méghozzá interaktív formában: „Megtudhatjuk, milyen az önszerveződő céges szervezet, hányféleképp tervezik a jövőjüket a különböző tevékenységű vállalkozások, valamint hogy hogyan oldja meg ugyanazokat a kihívásokat egy társadalmi mikrovállalkozás, vagy egy gyógyszeripari középvállalat. Ismét izgalmas játékokkal készülünk, a résztvevők minden programba aktívan be tudnak kapcsolódni, hogy minél több élményt és tudást vihessenek haza magukkal. És még valamit. De ez legyen meglepetés.”
Lehet, hogy kék és piros kapszulával is készülünk?

Kamarai tagoknak kedvezményesen:  2.500 Ft/fő + áfa

Kamarai regisztráltaknak: 3.300 Ft/fő + áfa

Részvételi díj: 4.000 Ft/fő + áfa

Amennyiben csak a rendezvény utolsó programpontján, a JAM Session vállalkozói panelbeszélgetésen vesz részt (13:40-15.00), akkor díjmentességet biztosítunk. Az előzetes regisztráció ebben az esetben is szükséges!

Bővebb információkat a http://csmkik.hu/esemenyek/akarodtudni/ linken érhet el, ahol az eseményre a regisztrációját is megteheti!